Happy Monday

Jaggu, så var det mandag igjen. Har dere hatt en fin helg? Det har jeg utenom at vi tapte siste seriekampen før jul i går. Ikke så mye mer og si om den kampen enn at den var dårlig. Men men, sånn er det og vi får jobbe hardt videre.

Men det er jo mandag og siste uken før juleferie. Gleder meg som en liten unge. De fridagene skal bli godt for kropp og sjel. Siden det er mandag, betyr jo det her på bloggen Happy Monday Quotes:-)Ønsker dere alle en fantastisk mandag!

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s