Det er helt rått…..

Jeg vil skrive og reklamer for et helt fantastisk bra produkt. Som jeg digger og som til de grader funker.

Det jeg snakker om er Isplasteret. Dette er et plaster som erstatter isposen og det aller viktigste smertestillende. Som dere vet har jeg mye smerter i kneet og i hofte/rygg. Men dette produktet gjør sånn at jeg kommer meg igjennom dagen, når smertene er som verst. Det tar ikke bort problemet mitt, men det lindrer smertene. Halleluja!

Dette isplaseret kan du bruke før, under og etter aktivitet. Og det hjelper mot kramper, lårhøne, knesmerter, ryggsmerter, nakkesmerter, vonde skuldere, ømme muskler osv. Det hjelper mot alle vondter og det lindrer helt fantastisk. Igjen det beste, man slipper å bruke smertestillende. Det har en virketid på 6 timer, og kan også brukes om natten, da med en bandasje rundt som holder plasteret på plass.

Jeg er så heldig som har fått den gleden og være med i dette teamet. Det skal sies at jeg var utrolig skeptisk til produktet når jeg fikk det og skulle prøve det, men har aldri blitt så positivt overrasket noengang. Bare digger det, et produkt jeg virkelig kan stå inne for og som er helt rått!!!Love it!!!!Jeg bruker stort sett 2 plaster når jeg har trening og skal stå mye. Uten isplasteret hadde jeg hatt enda større problemer med kneet, etter 1 time på gulvet der jeg står.

Vi har også fantastisk bra dugnadsordninger, her kan klubben/laget sitte igjen med en god fortjeneste til de cupene de vil på, penger til Bringserien/Lerøyserien eller noe annet laget klubben trenger penger til. Hvis dette er noe du vil prøve, ta kontakt med meg på stronger_u@outlook.com

Hanne💪🏼

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: