Det er helt rått…..

Jeg vil skrive og reklamer for et helt fantastisk bra produkt. Som jeg digger og som til de grader funker.

Det jeg snakker om er Isplasteret. Dette er et plaster som erstatter isposen og det aller viktigste smertestillende. Som dere vet har jeg mye smerter i kneet og i hofte/rygg. Men dette produktet gjør sånn at jeg kommer meg igjennom dagen, når smertene er som verst. Det tar ikke bort problemet mitt, men det lindrer smertene. Halleluja!

Dette isplaseret kan du bruke før, under og etter aktivitet. Og det hjelper mot kramper, lårhøne, knesmerter, ryggsmerter, nakkesmerter, vonde skuldere, ømme muskler osv. Det hjelper mot alle vondter og det lindrer helt fantastisk. Igjen det beste, man slipper å bruke smertestillende. Det har en virketid på 6 timer, og kan også brukes om natten, da med en bandasje rundt som holder plasteret på plass.

Jeg er så heldig som har fått den gleden og være med i dette teamet. Det skal sies at jeg var utrolig skeptisk til produktet når jeg fikk det og skulle prøve det, men har aldri blitt så positivt overrasket noengang. Bare digger det, et produkt jeg virkelig kan stå inne for og som er helt rått!!!Love it!!!!Jeg bruker stort sett 2 plaster når jeg har trening og skal stå mye. Uten isplasteret hadde jeg hatt enda større problemer med kneet, etter 1 time på gulvet der jeg står.

Vi har også fantastisk bra dugnadsordninger, her kan klubben/laget sitte igjen med en god fortjeneste til de cupene de vil på, penger til Bringserien/Lerøyserien eller noe annet laget klubben trenger penger til. Hvis dette er noe du vil prøve, ta kontakt med meg på stronger_u@outlook.com

Hanne💪🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s