Er dette normalt?

Nå trenger jeg hjelp fra dere der ute som har peiling på kneproteser.

Jeg opererte inn kneprotese for litt over 2 1/2 år siden, og snart 1 år siden måtte jeg operere inn protese bak kneskålen og skiftet ut plastplaten i kneprotesen. Og enda så er kneet mitt for å være ærlig, helt jævlig. Jeg sliter mye med smerter og får ikke trent som jeg skal pga smertene og hevelse som kommer inn i kneet når jeg er aktiv. Er dette normalt spør jeg meg selv?

For det er ikke sånn jeg vil ha det, og det passer ikke inn i mitt aktive liv. Er det noen som kan hjelpe meg der ute? Det tar seriøst snart knekken på meg. Selvom jeg jobber med meg selv hver eneste dag mentalt, sliter det på meg. Og nå er det nok!!!

Legger til noen bilder som dere kan se og evt dele med noen fantastiske leger der ute. Jeg føler jeg har et treben som bare er til ingen nytte. Rimelig dritt lei det benet, både smertene og alt det som følger med. Så håper virkelig noen kan hjelpe meg der ute🙏🏼Er det normalt med den kulen dere ser til venstre, nei det er det ikke. Hele kneet er jo deformert!

Send meg gjerne en Mail: stronger_u@outlook.com

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: