Verdens beste jobb

Jeg er så heldig og kunne jobbe med så mange herlige jenter i Lørenskog håndballklubb. De er så ivrige og lærevillige når jeg kommer på trening, og skal lære de skadeforebyggende trening, mental trening, teknikk og håndball. Selvom jeg har problemer med å vise alle øvelser 100% er jentene super flinke.

Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, og jeg har det som plommen i egget😃💪🏼

Ha en super fredag og god helg!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s