Teknisk uke

Denne uken har jeg jobbet litt forskjellig med alle lagene. Det har vært mye skadeforebyggende trening og jentene er så flinke til å gjøre det. Nå har de fått det inn i sin oppvarming selvom jeg ikke er der. Det er jentene sine det! Alle lag har også fått oppgaver til å sette opp sine drømmer og mål for hvert lag, så nå er jeg spent på hva de tenker. Og jeg gleder meg til å lese:-)

Men det har også vært mye teknikktrening, både forsvar og skudd. Jeg hadde jenter 05 i går og der ble det mye skudd og spenst trening. Det var så gøy og ha en annerledes trening med de jentene, de er bare så super flinke alle sammen. Og jeg synes det er veldig motiverende og inspirerende og kunne ha teknikktrening med unge lovende spillere. Skulle bare ønske jeg var frisk i kneet at jeg kunne vist de alle øvelsene, men en dag vil det skje, he he he.#yeswecan #lørenskoghåndballklubb

Ha en fin onsdag alle sammen:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s