3 måneders kontroll

Så utrolig kjipt at Norge tapte i går, men jeg synes gutta har kjempet bra og burde være stolte av seg selv. Selvom jeg vet de gjerne skulle hatt med seg medalje hjem. Neste gang vet jeg at de klarer det! Heia Norge🇳🇴

I går var jeg tilbake på Lovisenberg sykehus på 3 måneders kontroll med kneprotesen. Jeg tok røntgen og var hos legen min. Han var fornøyd og jeg er fornøyd he he he. Jeg må bare være flink og tenke at det ikke har gått så langt tid ennå, og ta vare på meg selv. Det er litt mye væske i det, så da har jeg nok vært litt for ivrig. Men så langt ser alt bra ut, så da får jeg bare fortsette å være tålmodig og jobbe hardt mot et smertefritt og godt liv:-)Veldig rart å tenke på at dette er mitt kne. Jeg er i hvert fall ingen pingle💪🏼 #strong

Ha en fin torsdag alle sammen!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s