Veien tilbake

Denne perioden med opptrening er som en berg og dalbane, det går veldig opp og ned. Ene uken er man på topp og neste ukene kan det gå nedover og nedover. Dette er en normal opptreningsfase etter en skade og operasjon.

Det er tøft for de fleste tenker jeg, for når fremgangen stopper opp, starter virkelig den viktigste jobben. Men veien tilbake blir da tøff og lang. Og da blir det enda viktigere og jobbe mentalt.

Hva har dere gjort i denne perioden når opptreningen har stoppet litt opp?

Jeg er i den perioden nå. Min tid etter operasjonen har gått for bra, men nå har det stoppet opp og jeg har mer smerter også. Derfor jobber jeg spesielt med å ha en god offensiv indre dialog, der jeg sier til meg selv, hvor sterk og god jeg er som jobber så hardt, er tålmodig, setter meg små mål på veien til å bli bra, holder hodet over vannet og er stolt av meg selv. Jeg klapper meg selv rett og slett på skulderen og sier at jeg et BEST!

Prøv dere også:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s