Fortsatt langt i fra

I januar skrev jeg om at mitt hovedmål for 2017, det er at jeg skal komme meg opp på sykkelen igjen. Men enn så lenge er jeg veldig langt i fra mitt mål. ​

​14 dager etter protese operasjonen💪🏼Jeg SKAL klare det igjen.​

Kroppen tåler jo søren meg ingenting om dagen, kneet hovner opp bare av å lage mat. Så nå har jeg begynt helt på skrætsj for ente gang, og tar en dag av gangen. Jeg ser an samme dag, om kroppen og kneet kan trene. Trener jeg er det rolig gange, noen ganger trosser jeg smertene og kommer meg ut i skogen. Er bare så godt for sjelen å gå der inne hvor det er stille og rolig. Ellers blir det helt enkle øvelser uten belasting, men bare av de øvelsene hovner kneet opp. Men jeg må jo bare gjøre det, selvom kneet blir vondt etterpå føler liksom at jeg må gjøre litt. Det blir jo ikke verre i det lange løp så da føler jeg at det er greit, men jeg blir jo ikke akkurat aktiv etterpå. Men men, jeg holder motet oppe og vet at i løpet av 2017 kommer jeg meg på sykkelen igjen. Jeg mener så lenge man klarer og holde hodet hevet og jobber hardt psykisk og fysisk klarer man alt man vil. «Den som gir seg er en dritt» er mitt motto. Noen ganger tar det bare litt lenger tid! 

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s