Oppdatering

God tirsdag alle sammen:-) Håper dere har hatt en super fin pinse og kost dere masse med mange fridager. 

Tenke jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan jeg ligger an om dagen. Det som jeg gleder meg over er jo at det har blitt varmere, men ikke varmt nok ennå. Jeg venter fortsatt på solen og stabilt vær, håper det kommer snart. Når det kommer til kneet er det ingen store forandringer. Det er fortsatt for mye smerter og det hovner opp v ingenting. Hvorfor kan det ikke bare bli bra? Det var jo derfor jeg byttet kne, for å få en mer aktiv og smertefri hverdag. Men men, fortsatt må jeg være tålmodig og trene meg langsomt til en bedre hverdag. Det legen min og jeg har kommet frem til nå, er at jeg skal se om det blir noe bedre i sommer også skal jeg tilbake på sykehuset i september. Da skal jeg møte min lege og en annen kirurg. Vi skal diskutere da, hva vi skal gjøre. Om jeg skal få mere protese og da vil de sette inn protese bak kneskålen. Er det mulig sier jeg, det skal liksom ikke helt gå min vei. Men en ting er sikkert, dette skjer de som tåler det, og de som blir sterkere. «DEN SOM GIR SEG ER EN DRITT» 

Nå krysser jeg fingrene for en smertefri hverdag!

Ha en flott dag:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s