Energibarer med lime

Jeg elsker enkle og sunne oppskrifter, og i går lagde jeg noen veldig friske lime energibarer. De kan formes som du selv vil, men jeg lagde kuler ut av den deigen jeg hadde. Disse kan lages på kort tid og det er veldig lett. Hva er vel bedre enn det 🙂

Disse ingredienser trenger du og ut av den deigen får du ca 12 kuler, kommer an på størrelsen.

DSC02814

3 store dadler (uten sten)

2-3 dl glutenfri havregryn

1 stk lime (skallet og saften)

1 dl revet kokos

2 ss kokosolje

Hvis man vil ha litt nøtter, er det fullt mulig og blande det inn.

Oppbevar de i kjøleskap.

Håper det smaker, velbekomme ❤

Hanne

I love simple and healthy recipes, and yesterday I made some very fresh lime energy bars. They can be shaped as you like, but I made balls out of the dough I had. These can be created in a short time and it is very easy. What could be better than that 🙂

These ingredients you need and out of the dough, you get about 12 bullets, depends on the size.

3 large of dates (pitted)

2-3 dl gluten free  oatmeal

1 piece lime (peel and juice)

1 dl grated coconut

2 tablespoons coconut oil

If you want some nuts, it is quite possible and mix it in.

Keep the refrigerated.

Hope it tastes, you’re welcome ❤

Hanne

 

 

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: