Skogsjenta

I går var jeg ute å trente i skogen. Helt fantastisk deilig og komme seg ut, godt for hodet å trene ute i frisk luft synes jeg, kan anbefales. 

Jeg klarer jo ikke trene så hardt ennå og da er det vanskelig å få opp pulsen. Så i går tenkte jeg, siden jeg ikke kan sykle ennå må det jo være andre metoder å kjenne på pulsen. Da kom jeg frem til å gå i motbakke, og det å gå oppover er faktisk ikke så ille for kneet, jeg får en helt annen vinkel på benet som gjør at det går greit. Det går ikke fort, men jeg får litt puls og jeg ble også litt svett he he he. Digg! ​

​​

Når jeg skal gå ned igjen, må jeg snu meg å gå baklengs. Det blir for mye press på knærne hvis jeg går riktig vei.

​​Jeg gikk opp 4 ganger, og da tvang jeg meg selv til å stoppe (var ikke sliten altså, he he he). Måtte være fornuftig! Har lært at jeg ikke skal overdrive, men stoppe i tide. Fort gjort å bli ivrig, så nå har jeg lært at litt trening er bedre enn ingen trening:-)

Etter motbakke treningen utførte jeg noen få styrkeøvelser.Sliten og fornøyd:-)

Kom dere ut og tren folkens, veldig deilig!

Hanne

2 kommentarer

 1. Hei Hanne!
  Gleder meg hver kveld til å se om du har postet noe nytt!
  Du inspirerer meg til å stå på, og ikke miste motet.
  Jeg fikk min kneprotese for 1 år og 4 måneder siden og kjenner meg igjen i din historie. Gode formiddager, og sofaen om kvelden med ispose på kneet.
  Ønsker deg alt godt og lykke til med ditt viktige arbeid mot ungdom.

  Likt av 1 person

  1. Hei Gunilla

   Så utrolig hyggelig at du skriver til meg, og jeg ble oppriktig glad for din melding. Tusen takk:-) Det er slike meldinger som driver meg og at jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil fortelle og dele min historie og hverdag for å hjelpe andre, og ikke minst motivere, selvom meste parten av tiden er lite positive innlegg. Det er fordi den protesen bare er i veien he he he.
   Hvor opererte du og har du satt inn protese i kneskålen også?
   Igjen tusen takk for en veldig hyggelig melding, you made my day 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s