Meningsfylt energiboost

I går var jeg så heldig å fikk holde et foredrag for en flott gjeng på Best Helse Nordstrand. Her var det leger og fysioterapeuter og andre terapeuter, utrolig gøy å stå der å fortelle min historie til denne gjengen. Jeg snakket om hva som har fått meg i denne situasjonen jeg er i i dag, Hva jeg har gått igjennom av skader og hva jeg vil gjøre for at andre ikke havner i samme situasjon.

Jeg mener det er så viktig at vi LYTTER TIL KROPPEN, ikke presser oss for hardt når vi vet at vi har en skade. Ikke komme tilbake i spill for tidlig, være tålmodig og høre på fysio´n, bedre at du bruker lenger tid på opptreningen. Og husk at du skal ha denne kroppen resten av livet!

For meg å ha disse foredragene gir meg så utrolig mye, det er rett og slett en meningsfylt energiboost. Det er rene terapitimen å få frem mitt budskap og snakke om mitt skademareritt. Få dele min historie og hjelpe andre gir mening om dagen. Det er dette jeg virkelig brenner for, og noe jeg kan klare å gjøre. Det at jeg kan nå ut til dere og være til hjelp, er det jeg vil. Det er det som også hjelper meg mentalt og følelsen av å være til nytte. Ikke bare bare og hele tiden gjøre noe man vil, men kroppen sier stopp fordi den ikke klarer det. Men snakketøyet er det ikke noe i veien med he he he. Derfor håper jeg fremover at dette er noe jeg kan gjøre mye mer av, jeg skal jobbe på det jeg klarer, og skape en ny og bedre holdning for dere der ut, håper jeg:-)

0266938831286_fd699d0028DSC02743DSC02744DSC02745DSC02746DSC02747DSC02749Jeg holdt foredraget sammen med fysio Håvard.DSC02750

Det var også ekstra hyggelig å snakke foran så mange kjente, det var noen av mine gamle fysioterapeuter og noen jeg har spilt med i Bækkelaget. Så godt og se de igjen:-)

Ønsker dere alle en fortsatt fin torsdag.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s