Kom dere ut!

Nå er det jo forhåpentligvis snart vår. Og hva er vel ikke bedre da, enn å ta med seg øvelsene sine ut i frisk luft. Dette gjorde jeg i påsken, det var så utrolig deilig og hodet hadde så godt av å se fin natur, samtidig få frisk luft. Dette kan man også gjøre hjemme, gå i en park, gå ut i hagen eller bare et sted der man føler seg komfortabel med å trene. Jeg kan anbefale å komme seg ut, nå som været begynner å bli bedre og varmere.

I påsken var jeg på hytta og vi hadde strålende sol og deilig vær. Naturen i Telemark er den vakreste, så det var ikke vanskelig å komme seg ut og ha en treningsøkt. Jeg valgte å dra ned til vannet, der kunne jeg se fjorden og fjellene, samtidig nyte frisk luft. Det var ikke mange øvelsene jeg gjorde, men det var bare den gode følelsen av å komme seg ut i naturen. DSC02492DSC02491DSC02474DSC02465DSC02466DSC02468DSC02473DSC02489DSC02485DSC02490

Kom dere ut 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s