Deilig langhelg

Håper dere har hatt en fantastisk langhelg, og kost dere i finværet, det har jeg.

Lørdag formiddag gikk jeg en lang tur, og det var ikke så smart. Ble bare litt revet med av sola. Det var det å gi seg i tide da! Hodet vil, men kroppen sier alltid nei, så denne turen ble jeg bare litt revet med av hva hodet trengte, og den ville ha sol og frisk luft.Så resten av dagen hadde jeg store smerter, men måtte bare bite tennene sammen siden jeg skulle passe verdens beste    tantebarn, og da fikk jeg tankene over på noe annet.Bare digger de ungene her<3

I går hadde kroppen roet seg igjen etter gåturen og da var det på tide med årets første minigolf runde. Det er så deilig at det er noe denne kroppen kan gjøre, og da er det viktig at man gjør det. Jeg tok med meg tantebarna opp på Ekeberg Minigolf og der gikk vi en runde. Men det tok visst litt tid, for vi tenkte ikke at hele høgda skulle ditt samtidig. He he he, men vi koste oss masse og hadde det gøy for det. Selvom jeg tapte, grrrr!Så utrolig deilig og gjøre noe gøy sammen med familien. Dette gir meg så god energi, og den følelsen at kroppen ikke blir sengeliggende etter at man har gjort en aktivitet. Det er faktisk ingen selvfølge lenger, så nå er jeg mega HAPPY at det er vår og varmere tider😃

Ha en fortsatt fin 1 mai folkens☀️

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s