Smerte gå din vei, muskel kom til meg…

Hei og hopp

Håper dere alle har en fin solskinns tirsdag 🙂 Her går det i det samme, mye smerte, men håper nå snart på en løsning på dette kneetproblemet som liksom skulle bli super amazing . Det var jo en grunn for at jeg skulle sette inn stål og det var bort med hvilesmerte og nattsmerte. Men jaggu så var de tilbake gitt, demonjævler!!!! Nok om det negative, kjenner jeg trenger POSITIVENERGI I TUSENTALLS om dagen. Har dere noen ideer til meg? Jeg prøver å tenke positivt og har min lille mentaltrening, men det går ikke alltid like bra he he he. Godt jeg har en mann som er mega fantastisk, han får meg til å smile, men stakkar, han får også mine frustrerte utbrudd og griningen min. Men han står som en påle og støtter meg 100%, han skulle hatt en gullmedalje ❤

I dag har jeg vært hos fysio og ja, jeg husket å dra ditt he he he. Siden kneet ikke har blitt bedre av og holde det i ro, men rygg og hofte har fått det bedre, så ville han prøve ut en behandling med elektrisk muskelstimulator (EMS). Dette var vondt godt og veldig rart. Men det funket bra når vi holdt på, så skal gjøre dette litt utover og se hvordan kneet og musklene vil fungere. Dette skal hjelpe meg å få i gang muskelaturen og nervesystemet. Siden jeg ikke får trent og har problemer å finne musklene skal denne hjelpe meg litt i gang.

unnamedunnamed-jpg2

 

Hvordan virker Compex Elektrisk muskelstimulering (EMS)?
Elektrisk muskelstimulering (EMS) etterligner reaksjonen som skjer når hjernen sender en beskjed til muskelen om å gjøre et arbeid. Elektriske impulser sendes fra elektroden på huden, gjennom nervebanene (utenom hjerne og ryggmarg) og direkte til den motoriske nerven i muskelen. Muskelen kan ikke skille mellom impulser fra hjernen og en ytre elektrisk påvirkning og gir derfor beskjed til muskelfibrene om å starte en sammentrekning. Hvor kraftig muskelen reagerer avhengig av strømstyrken på impulsen og frekvensen på impulsene.

Prinsippet er helt ufarlig og gir meget gode resultater (vitenskaplig dokumentert).

EMS kan likevel ikke på noen måte erstatte den daglige treningen, men idrettsutøvere og mosjonister vil ha et stort utbytte av de mulighetene Compex sine apparater kan gi. Så nå håper jeg dette kan redusere smertene og at det ikke er noe feil med protesen 🙂

Har noen av dere prøvd dette før og hvordan synes dere det fungerte? Ble muskelaturen bedre, smertelindrende eller andre resultater. Skriv gjerne til meg, jeg vil gjerne høre hva dere synes.

Ha en fortsatt fin dag i solen alle sammen 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s