Endelig noe positivt :-)

Hei og hopp alle sammen!

Så var det fredag igjen, herregud som ukene flyr av gårde. Synes dere det også? Jeg synes det går veldig fort selvom jeg bare går hjemme, men er veldig glad i helg så godt det er fredag 🙂

I går var jeg hos fysio`n min Thomas på Nimi Ullevål og han ville prøve å teipe kneet mitt. Jeg har hatt en veldig stivt kne med knivstikking og låsninger de siste ukene. Det har vært så vondt at jeg har fått tilbake hvilesmertene og nattsmertene, noe som ikke er kult og som er slitsomt for kropp og sjel. Men i går teipet Thomas kneskålen min innover så trykket skulle slippe litt bak kneskålen, og det har det virkelig gjort, HALLELUJA!!! Deilig at smertene slapp litt og det føltes mye bedre. Håper dette er min fremtid å være SMERTEFRI 🙂 Så når kneet var bedre i går kveld tok jeg med min bedre halvdel og gikk en liten tur. Jeg var i heaven, så nå håper jeg at vi er på riktig vei og at kne, hofte og rygg vil spille på mitt lag. Tror fortsatt på et smertefritt liv 🙂

Jeg jobber vidre mot et smertefritt liv og jeg gjør alt for at det skjer. Jeg må bare være tålmodig og ikke stresse. En dag vil det skje, det vet jeg!!!

Håper dere får en super fredag alle sammen 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s