Nå skjer det!

God fredag alle sammen!

Jeg har noe utrolig spennende og gøy å fortelle dere i dag. Dette har jeg jobbet med lenge. Og nå skjer det. Søndag lanserer jeg min hjemmeside Stronger U. Det er en side der du kan få mentaltrening og hjelp online. Det er så mange der ute som går igjennom tøffe perioder i livet, noen som føler de er på feil kurs, føler stress, driver med idrett men trenger hjelp med motivasjon eller legge en plan for å nå målet, du er ute med en langtidsskade eller er langtidssykemeldt, da vil jeg hjelpe deg. Og dette vil jeg gjøre online over skypesamtaler, så jeg kan hjelpe deg uansett hvor du er. Er ikke det fantastiske?

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Da burde du ta kontakt med meg på søndag og avtale en time.

Vi lever jo i en hektisk hverdag og ikke alltid lett å komme seg ut eller få lagt inn avtaler i timeplanen. Men når du kan sitte hjemme og få hjelp online er det mye lettere, pluss at du er i ditt trygge omgivelser.

Dere kan også bestille foredrag, der jeg kommer og snakker om min historie og skadeforebyggende trening.

Jeg gleder meg så utrolig mye å komme i gang. Nå har jeg ventet lenge på denne dagen. Det blir så gøy, spennende og litt skummelt. Jeg vil takke en fantastisk dame som har laget denne helt råe siden, Hilde Martinsen. Uten deg så hadde ikke denne siden blitt den beste og så overveldende bra. Tusen tusen takk Hilde!

Håper dere vil gå inn på søndag, ta en titt og bestille en av pakkene. Jeg vil være der for deg!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s