Nå skjer det!

God fredag alle sammen!

Jeg har noe utrolig spennende og gøy å fortelle dere i dag. Dette har jeg jobbet med lenge. Og nå skjer det. Søndag lanserer jeg min hjemmeside Stronger U. Det er en side der du kan få mentaltrening og hjelp online. Det er så mange der ute som går igjennom tøffe perioder i livet, noen som føler de er på feil kurs, føler stress, driver med idrett men trenger hjelp med motivasjon eller legge en plan for å nå målet, du er ute med en langtidsskade eller er langtidssykemeldt, da vil jeg hjelpe deg. Og dette vil jeg gjøre online over skypesamtaler, så jeg kan hjelpe deg uansett hvor du er. Er ikke det fantastiske?

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Da burde du ta kontakt med meg på søndag og avtale en time.

Vi lever jo i en hektisk hverdag og ikke alltid lett å komme seg ut eller få lagt inn avtaler i timeplanen. Men når du kan sitte hjemme og få hjelp online er det mye lettere, pluss at du er i ditt trygge omgivelser.

Dere kan også bestille foredrag, der jeg kommer og snakker om min historie og skadeforebyggende trening.

Jeg gleder meg så utrolig mye å komme i gang. Nå har jeg ventet lenge på denne dagen. Det blir så gøy, spennende og litt skummelt. Jeg vil takke en fantastisk dame som har laget denne helt råe siden, Hilde Martinsen. Uten deg så hadde ikke denne siden blitt den beste og så overveldende bra. Tusen tusen takk Hilde!

Håper dere vil gå inn på søndag, ta en titt og bestille en av pakkene. Jeg vil være der for deg!

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: