En bra start på uken

Hei og god mandag alle sammen

Ute regner det veldig i dag, men det er litt koselig også når man bare skal sitte inne og jobbe.

Jeg har en veldig bra start på uken. For jeg har skapt noe som er utrolig viktig for alle der ute og jeg er så utrolig stolt av meg selv som gjennomførte det. Tenk at du nå kan få mentaltrening online. Også så enkelt det er, dere kan bare gå inn på siden bestille en pakke, så legger vi planen sammen over skype samtaler. Dette er så utrolig bra og viktig.

www.strongeru.no

Hvorfor jeg gjør dette, er fordi jeg brenner så mye for og hjelpe andre. Jeg har vært igjennom og er igjennom tøffe tider. En ting er at man skal trene kroppen til å bli sterk igjen, men det er fort gjort og glemme hodet oppi det hele. Derfor gjør jeg dette for og hjelpe deg igjennom en tøff tid, eller du bare trenger å sette opp en god plan. Mentaltrening er for alle og det er ikke flaut, det er noe alle trenger på den ene eller den andre måten.

Tenk at du f.eks er langtidssykemeldt. Du føler et press fra arbeidsgiver, de maser hele tiden på når du kommer tilbake, de spør hver dag om du har blitt noe bedre. Du føler på press, skyldfølelse, stress, selvfølelsen kan bli dårlig og du bruker mye energi på feil ting. Isteden for at du bruker den tiden og energien på og bli frisk. Dette presset føler også idrettsutøvere på når de er ute med skade. Her vil jeg hjelpe deg til og ha rett fokus og være en samtalepartner/støtte i den tunge tiden. Vi skal legge en plan sammen og jobbe i mot målene dine, nemlig det og bli frisk og sterk.

Høres ikke dette supert ut?

Håper jeg hører fra deg og at jeg kan få lov til å hjelpe deg til en bedre hverdag☀️

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s