Flinke jenter

Etter at jeg fikk kneprotesen i 2016 skjedde det noe med meg. Jeg måtte begynne å tenke nytt fordi kroppen ble annerledes og jeg kunne ikke jobbe som interiørdesigner og boligstylist lenger. Det var kjempekjedelig og måtte slutte, og det endte med at jeg måtte selge firmaet jeg hadde bygd opp alene.

Men jeg er en person som ikke setter meg ned og fortviler. Da var det bare å brette opp ermene og finne nye veier. Og jeg vil si at det har blitt til det bedre når det kommer til jobbsituasjon. Jeg er jo tilbake i håndballmiljøet og det er der jeg hører hjemme. Så nå får jeg jobbe med unge lovende håndballspillere, de er bare helt fantastiske og så utrolig flinke. Her jobber vi med skadeforebyggende, mental trening og håndball. Dette er midt i blinken og så utrolig givende💪🏼Dette er noe jeg virkelig brenner for, fordi jeg ikke vil at andre skal gå igjennom det jeg har gjort i min karriere. Det kan forhindres og forebygge. Så sett i gang folkens!!!!

Under ser dere noen av mange øvelser som vi gjør når det kommer til skadeforebyggende trening. Gjør dere øvelser 15 min, 3 ganger i uken reduserer det skaderisikoen med 50%. Så det er bare å komme i gang med dette, alle har tid å gjøre disse øvelsene under oppvarmingen. Gå inn på http://www.skadefri.no for gode øvelser.

Ha en strålende tirsdag alle sammen☀️

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s