Flinke jenter

Etter at jeg fikk kneprotesen i 2016 skjedde det noe med meg. Jeg måtte begynne å tenke nytt fordi kroppen ble annerledes og jeg kunne ikke jobbe som interiørdesigner og boligstylist lenger. Det var kjempekjedelig og måtte slutte, og det endte med at jeg måtte selge firmaet jeg hadde bygd opp alene.

Men jeg er en person som ikke setter meg ned og fortviler. Da var det bare å brette opp ermene og finne nye veier. Og jeg vil si at det har blitt til det bedre når det kommer til jobbsituasjon. Jeg er jo tilbake i håndballmiljøet og det er der jeg hører hjemme. Så nå får jeg jobbe med unge lovende håndballspillere, de er bare helt fantastiske og så utrolig flinke. Her jobber vi med skadeforebyggende, mental trening og håndball. Dette er midt i blinken og så utrolig givende💪🏼Dette er noe jeg virkelig brenner for, fordi jeg ikke vil at andre skal gå igjennom det jeg har gjort i min karriere. Det kan forhindres og forebygge. Så sett i gang folkens!!!!

Under ser dere noen av mange øvelser som vi gjør når det kommer til skadeforebyggende trening. Gjør dere øvelser 15 min, 3 ganger i uken reduserer det skaderisikoen med 50%. Så det er bare å komme i gang med dette, alle har tid å gjøre disse øvelsene under oppvarmingen. Gå inn på http://www.skadefri.no for gode øvelser.

Ha en strålende tirsdag alle sammen☀️

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: