Finn din styrke!

Det siste året har jeg vært mye i min boble. Jeg har jobbet hardt med opptreningen, det har vært nedturer og oppturer, men dessverre har det vært for mange nedturer. Og for at man ikke skal gå på veggen, men holde seg motivert og virkelig jobbe mot sine mål, har jeg funnet meg noen metoder som hjelper meg. Jeg jobber mye med mental trening, alt fra pusteøvelser, litt yoga (på min måte), tur i skogen (nå som det er vår) og motivasjonspodder. 


Speisielt har jeg hørt mye på en som heter Tony Robbins. Jeg synes det gir motivasjon og gøy å høre på noen som motiverer på en litt mer spesiell måte. Det er enkelt og han klarer virkelig å få deg til å tenke på en god måte:-)


Den siste podcasten jeg hørte på heter » 3 steps to a breakthrough » Har lagt ved en link, så gå inn å hør 🙂

https://itunes.apple.com/no/podcast/the-tony-robbins-podcast/id1098413063?l=nb&mt=2&i=1000378028850

Hva gjør dere for å få motivasjon og hva gjør dere for den mentale bite? Skriv gjerne til meg, det setter jeg pris på:-)

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: