Godt jeg ikke er hest!

I går var jeg å fikk den berømte injeksjonsprøyta. Jeg fikk en blanding 50/50 bedøvelse og kortison. Den skal forhåpentligvis hjelpe meg med å bli kvitt smertene. Jeg har ikke mye erfaring med disse injeksjonene, så vet ikke om det er normalt å bli verre etter at jeg har fått den. Noen som vet? 

Hun som satt sprøyten på NIMI, hun brukte ultralyd for å finne punktet der injeksjonen skulle treffe. Hun fant det og sprøytet coctailen inn, det var ikke noe vondt og bedøvelsen skulle da begynne å virke etter en liten stund. Men det gjorde den ikke, jeg hadde det på samme måte og etterhvert ble jeg bare verre.


Jeg har nesten ikke klart å løfte benet og gangen min er så som så. Jeg klarer ikke strekke på hofta og ikke ligge på den i det hele tatt, og den verker konstant. Men kortison delen skal ikke begynne å virke før om 2-4 uker så jeg er positiv.

Ja ja, jeg har motet oppe og håper det bare må bli verre for at det skal bli bedre. Jeg gir ikke opp og jobber på videre, og det er godt jeg ikke er hest, for jeg hadde vært skutt for lengst!

Ha en fin dag alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s