Disse OL dager…..

Hei og hopp

Håper dere alle har kommet dere godt inn i jobbhverdagen igjen og at det ikke var for tøft å komme i gang. Jeg har dessverre ikke kommet i gang, fortsatt sykmeldt og kroppen er fortsatt ikke på lag med meg. Så det har heller ikke blitt noen trening de siste 2 ukene, borring. Prøvde meg på tirsdag med noen enkle øvelser hjemme og da fikk jeg så vondt i hofta, kneet ble hovent og ryggen verket. Er det mulig, nå er det NOK!!!! Så har ikke gjort noe etter det. Har vært ute å gått noen små turer, for det er bra for ryggen og det er deilig bare å komme seg ut litt og få frisk luft selvom det er bare en liten tur. Også har jeg vært på små besøk her og der og tilbake på sofaen.

Gleder meg  veldig til å få sjekket ut hofta og ryggen skikkelig, for dette orker jeg ikke noe mer av. Greit man har vondt, men 24/7 det går utover psyken og hverdagen. Med dette er det godt det er OL på tv så jeg har noe å se på og jeg sitter her og drømmer meg bort å tenker tilbake på min egen karriere. Det var en helt fantastisk tid og reise, der jeg fikk møte så mange utrolige flotte mennesker og jeg fikk vennskap for livet. Jeg er priviligert som har fått oppleve det og kunne leve av hobbyen min, dette er noe jeg aldri vil glemme 🙂 Det begynner å bli noen år siden jeg sluttet, men jeg blir fortsatt misnunnelig på de som kan løpe rundt der og kaste ball. Herregud jeg skulle ønske det var meg, men den gang ei. Nå høres jeg kanskje litt bitter ut og det er jeg ikke altså, men bare misunnelig. Det er jo så gøy med den ballen og alt det som hører til.

Skal være ærlig å innrømme at jeg skulle jo ønske at jeg var i en annen situasjon den dag i dag og «belive me» jeg gjør alt for å bli bra som mulig så jeg skal slippe alle disse smertene og slippe å klage til dere der ute. Men noen dager er hardere og tøffere enn andre, selvom jeg vet at jeg skal tenke positivt og ikke gi opp, blir det vanskelig de dagene man er sliten og lei. Men jeg JOBBER PÅ!!!!!

IMG_0011

IMG_0012

images

63651

images-2

images-3

IMG_1278

Vekker gode minner disse bildene 🙂

Håper dere får en fin dag og at solen kommer tilbake snart.

OLklem fra Hanne

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s