Ny uke nye muligheter

Hei alle sammen

Ja, da var det mandag igjen og ny uke. Jeg håper denne uken her kan gi meg noen svar. Har vært noen tøffe uker siden jeg kom hjem fra ferie, siden kroppen ikke spiller på lag med meg og det er så utrolig frustrerende og vanskelig. Men på fredag skal jeg få sjekket rygg og hofte, og håper jeg får noen svar på hva det kan være. 

Har dessverre ikke klart å trene bra på 3 uker og det merkes på humøret. Jeg er veldig veldig glad i å trene, men når alt du gjør, gjør vondt er det ikke gøy. Så i går trosset jeg smertene og gikk bort på løpebanen, gikk 1 runde rundt og gjorde noen få øvelser. Dette gjorde jeg får å bevege meg litt før jeg blir gal og at Martin skal klare å bo sammen med meg, he he he. Det var deilig å få luft og komme ut i det fine været som var i går 🙂

Håper dere alle får en fin uke! Jeg skal jobbe videre mot en smertefri hverdag💪🏼

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s