Siste innspurt

I går var jeg hos min fysio Roger å fikk behandling på det kneet jeg fikk den berømte fjernkontrollen på, he he he. Jeg tenker ennå, er det mulig!!!
Jeg fikk også trent og holder nå på med den siste innspurten før mandagen. Siden jeg har hatt problemer denne uken med å bøye bena, har treningen blitt litt annerledes. Jeg har trent mye stabilitet og øvelser som går på egen kroppsvekt. Benløft med strakt ben, mage, rygg, sideløft, armer har jeg trent for fullt, og bakside lår (markløft med strake ben og kettlebell som vekt). Gleder meg til å kunne gå lange turer og tro det eller ei, jeg savner å sykle. Det er faktisk noe av det kjedeligste jeg vet om når jeg trener. Men når man ikke kan, savner man det.


Jeg trener og går til fysio Roger hos Elavit på Lørenskog 🙂

Skal være ærlig å innrømme at jeg begynner å merke på kroppen at jeg skal operere til uken. Er ganske så nervøs, men jeg er klar og jeg er klar for at det blir en lang vei å gå. Det kan ikke bli noe verre enn det det er nå og jeg er innstilt på at det vil ta tid. Mange tanker som svirrer i hodet, om at man skal få et kunstig ledd i kroppen i en alder av 36. Men jeg SKAL KLARE DET 🙂
Ha en fortsatt fin dag alle sammen

Klem
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s