Er det virkelig sant?

Nå er det en uke siden jeg var på Martina Hansen sykehus hos min nye lege. Det er andre gangen jeg er der. Jeg var utrolig spent før jeg dro ditt, er alltid det. For jeg er så redd for at det ikke er noe å gjøre med kneet mitt og all den smerten jeg har. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre denne gangen, men vi gjorde som sist og tappet kneet for væske, og kan jo si det var en del som ble tappet ut.Vi ble også enige om at jeg skulle ta en type kortisonsprøyte. Det har jeg aldri gjort før i kneet etter at jeg fikk protesen. Så var spent på om dette kunne hjelpe. Er i utgangspunktet veldig skeptisk til den type behandlinger. Liker ikke at det skal sprøytes inn noe i kroppen. Men nå er jeg helt desperat til og få hjelp mot smertene, så er vel villig til og gjøre nesten alt.Tro det eller ei, jeg er i sjokk. Etter en uke så er kneet mitt så bra som det ikke har vært på år og dag. Litt vanskelig for og tro det og si det høyt. Men i går testet jeg det. Jeg trente ikke hardt, men såpass hardt at jeg vet at det ville blitt hovent og smertefullt hvis kortisonen ikke virket OG DEN VIRKER. ER DET VIRKELIG SANT? Kneet mitt hovnet ikke opp, jeg kunne gjøre øvelser uten smerter, jeg kunne gå en tur på 15 min uten at jeg måtte dra på benet og jeg hadde ikke vondt etterpå eller på kvelden. Jeg tror virkelig ikke på at det er sant. Det er det sykeste, jeg er så sjukt glad så smilet går nesten rundt, halleluja!!!! Nå er det snart helg og ny Cup med J05 Lørenskog.

God helg alle sammen☀️

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s