Tenk at jeg fikk oppleve det!

Da er 2021 over. Året som ble det beste og lykkeligste noen gang. Vår datter Calisi Astrid kom til verden<3 Håpet at jeg en dag skulle bli mamma har alltid vært der, men har også tenkt at det kanskje aldri ville skje. Så for oss var 2021 the perfect year😍

Tenk at jeg fikk oppleve det, å være mamma i julen, perfekt slutt på året. Jeg kan bare si at jeg elsker alt med julen, men 2021 toppet alt. Jeg feiret det med min datter for første gang og som en familie på 3. Ser så frem i mot alle ferier og alle julefeiringer vi skal ha sammen. Vår jul ble i Sverige i år, hos Martin sin familie. Vi var først noen dager i Gøteborg og julaften ble i Jönköping. Vi storkoste oss som familie på tur og på hotell. Etter dagene i Sverige dro Calisi og jeg på hytta med min mamma og pappa noen dager. Der er det alltid deilig å være og godt for kropp og sjel.

Årets julekort
Believe
På vei til Sverige
På tur i Gøteborg
Vakre Liseberg
Liseberg
Me and you
Første julen som familie
❤️
Gøteborg fra vårt hotellrom

Så takknemlig for 2021 og vår første jul som familie. Nå er vi klare for 2022 og hva det har å by på!

Jeg håper at alle som er i en ivfprosess at dere holder motet oppe, selvom det ikke har gått deres vei ennå. Vær stolte av dere selv, for det er et langt maraton vi skal igjennom med en berg og dalbane med følelser. Det er viktig at man tar seg tid til å være trist når det går dårlig og ha trua hele tiden på at det skal gå bra. Jeg vet at det kan være vanskelig å være positiv når det har gått dårlig hvert forsøk, men da hjalp det meg å være trist en periode, også jobbe seg sakte opp igjen. Det er også viktig å tørre og snakke om det. Enten det er din partner, familie, venner eller en coach. Snakk om hva du føler og hvordan du har det, det er til stor hjelp. Kan jeg hjelpe deg, er det bare å ta kontakt<3 Jeg vet hva du går igjennom!

Ønsker dere alle et Godt Nytt År!

Hanne 🙂

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

2 kommentarer om “Tenk at jeg fikk oppleve det!”

  1. Helt nydelig datter (!) og for en fin familie ❤ Ble rørt da jeg leste bloggen. Har også gått gjennom det å miste… :’/
    Takk for at du deler, med kjente og ukjente! 🙂 Tøft av deg!
    – Nyt tiden fremover, og gratulerer, mamma og pappa! 😀

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: