Happy Monday

Godt nytt år til dere alle:-)

Håper det nye året gir deg mange nye muligheter og at du når de målene du har satt deg. Jeg skal jobbe hardt med mine både når det kommer til jobb, trening og privat. Men året har ikke startet helt som planlagt, jeg ligger rett ut med influensa. Og har vært sengeliggende siden første nyttårsdag. Så starten har ikke vært helt etter planene, men da kan du jo bare bli bedre. Så 2020 SKAL være mitt år, kjenner det på meg:-)

I dag er det mandag og ny uke folkens. Og det betyr her på bloggen, Happy Monday Quotes. Så her kommer noen fine bilder.

Ønsker dere en fantastisk fin dag. Jeg skal holde meg på sofaen og få i meg te med honning og ingefær, grønn smoothie og mye hvile. Så ikke mye action her, men kommer helt klart sterkere tilbake.

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s