Happy Christmas Monday

Hei og god lille julaften alle sammen🎄

Nå har jeg tatt juleferie og skuldrene er lave og ingen tegn til stress, bare god følelse. Jeg skal feire jul med mine nærmeste og det skal bli så deilig, gleder meg. Først blir det å feire jul på Lørenskog også går turen til hytta i romjulen. Det skal bli fantastisk deilig med noen fridager. Martin skal hjem til Sverige, så julen skal vi dessverre være hver for oss, men siden vi har gamle besteforeldre på hver vår side blir det sånn i år. Blir godt for han å være noen dager i Sverige.

Jeg vil benytte anledningen å takke alle dere som leser mine innlegg og som følger min reise. Det setter jeg så utrolig stor pris på, tusen takk❣️

Det vil også komme et innlegg før nyttår der jeg oppsummerer 2019.

I mellom tiden ønsker jeg dere alle en RIKTIG GOD JUL🎅🏼🎄🎅🏼

Happy Christmas Monday til alle:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s