Glad, men en tøff mandag….

Da er det mandag igjen og regnet høljer ned ute. Og sånne dager som dette går dessverre ikke ubemerket på min kropp. Det er en tøff mandag, men en glad mandag. Jeg har lært at på dager som denne er det bare en ting som gjelder og det er hvile. Jeg har alltid smerter 24/7, men på disse dagene er de så ille at jeg ikke orker noen ting. Så da vet jeg at jeg får holde meg i ro og akseptere at det er sofaen som gjelder.

Når jeg har disse dagene, må jeg virkelig jobbe med hodet og meg selv. Men jeg har blitt veldig flink til å lytte til kroppen og lært av mine feil opp igjennom he he he. Men nå når jeg har smerter har jeg ikke noe valg fordi kroppen ikke klarer eller orker noe. Da er jeg i min egne lille boble til de verste smertene går over. Hvordan takler du dårlige dager? Jeg må si jeg har blitt god på å takle disse dagene. Men det har tatt tid og mange tårer, og det kan fortsatt komme noen tårer når det er som verst. Så i dag ville jeg bare dele litt følelser med dere her jeg ligger på sofaen.

Men som sagt det er jo mandag og da må jeg dele med dere noen Happy Monday Quotes. Selvom dagen er så der, er det jo en ny uke og nye muligheter😃

Hanne:-)

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: