Glad, men en tøff mandag….

Da er det mandag igjen og regnet høljer ned ute. Og sånne dager som dette går dessverre ikke ubemerket på min kropp. Det er en tøff mandag, men en glad mandag. Jeg har lært at på dager som denne er det bare en ting som gjelder og det er hvile. Jeg har alltid smerter 24/7, men på disse dagene er de så ille at jeg ikke orker noen ting. Så da vet jeg at jeg får holde meg i ro og akseptere at det er sofaen som gjelder.

Når jeg har disse dagene, må jeg virkelig jobbe med hodet og meg selv. Men jeg har blitt veldig flink til å lytte til kroppen og lært av mine feil opp igjennom he he he. Men nå når jeg har smerter har jeg ikke noe valg fordi kroppen ikke klarer eller orker noe. Da er jeg i min egne lille boble til de verste smertene går over. Hvordan takler du dårlige dager? Jeg må si jeg har blitt god på å takle disse dagene. Men det har tatt tid og mange tårer, og det kan fortsatt komme noen tårer når det er som verst. Så i dag ville jeg bare dele litt følelser med dere her jeg ligger på sofaen.

Men som sagt det er jo mandag og da må jeg dele med dere noen Happy Monday Quotes. Selvom dagen er så der, er det jo en ny uke og nye muligheter😃

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s