Stronger U Målsettingsplan

I dag er det onsdag og vi er halvveis ut i uka allerede. Har dere en fin uke så langt? Det håper jeg dere har. I kveld er det ny kamp med Lørenskog K3, det blir en spennende og gøy. Er bare 2 poeng som teller he he he, så vi alle får brette opp armene, jobbe sammen og ha det gøy.img_6684

I går la jeg ut på sosialemedier Stronger U Målsettingsplan. Jeg har laget en enkel plan til dere alle. Så nå er det bare og sette seg ned å skrive ned sine drømmer og mål. Hva er din drøm og hvor vil du med det du holder på med? Dette er en plan for alle, om du driver med idrett, jobb eller er syk. Alle kan vi drømme og ha mål i livet. Det å skrive det ned hjelper oss med og ha fokus på og nå våre mål/drømmer, det skaper selvtillit når det er noe vi mestrer (derfor er det veldig viktig at du ha delmål på veien til det store målet/drømmen), med delmålene skaper det motivasjon til å nå hele veien og det skaper mestring. Herregud for noen deilige følelser det er. Jeg har kjent på dette igjennom håndballen når jeg spilte. Jeg satt meg mål tidlig i livet at jeg skulle spille elitehåndball, skulle på landslaget, spille i Danmark og Spania og spille håndball for meg selv fordi jeg elsket det. Derfor var det viktig for meg at mine mål var for meg og ingen andre. Det var også viktig for meg at jeg gjorde det jeg hadde lyst til og ville. Så tenk på det når du setter opp dine drømmer og mål, hva er det DU vil? Dette er noe jeg anbefaler dere alle der ute, uansett drøm og mål, skrive det ned i din lykke bok. Når man skriver det ned blir det mer virkelig. img_9552img_6423-1img_8881img_6413img_6417Nedenfor er det en link til en GRATIS Stronger U målsettingsplan. Det eneste du må gjøre er å legge igjen mailadressen din og du vil få Stronger U målsettingsplan i retur, det er jo bare fantstisk:-) Stronger U målsettingsplan

Håper du er klar for din fantastiske reise. Jeg heier på deg 🙂

Hanne

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: