Happy Monday

Da er helgen over og den har vært super. Den var fylt med håndball og andre aktiviteter. I går var det kamp med laget mitt Lørenskog K3. Vi er nyopprykket til 3 divisjon og første gang Lørenskog er i den divisjonen. Og så langt har sesongen vært over all forventning. Vi har spilt 6 kamper og bare tapt 1 kamp. Det er jo bare helt fantastisk, men vi gir oss ikke der vi altså he he he. I går vant vi 31-16 over Gøy. Stolt av jentene mine!Jeg ville bare skryte litt på en mandag!

Og her kommer mine mandags quotes. Med det ønsker jeg dere alle en fantastisk dag og uke. Jeg har en super busy uke og elsker det:-)

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s