Herlige Gøteborg

Hei og god søndag til dere alle!

Tenkte jeg ville dele med dere min tur til herlige Gøteborg og mitt andre hjem. Jeg elsker å dra til denne byen. Den gir meg en slags ro. Det å dra på en weekend tur hit er bare helt fantastisk. Gå rundt og se på alt det byen har og by på. Elsker det. Og mitt favoritt sted i hele byen er Palmehaven/Trädgårdsföreningen.Denne turen planla vi med mine foreldre, vi skulle nyte byen sammen og vi skulle på Halloween på Liseberg. Har du ikke vært på Liseberg under Halloween, kan det anbefales på det sterkeste. Det er bare så fantastisk og skummelt på en god måte. All den jobben de legger ned på å bygge opp parken til en skrekkpark er bare helt imponerende. Dette er nøye planlagt og så utrolig bra. Anbefales på det sterkeste selv i dårlig vær som vi hadde i går. Gøteborg tusen takk for oss, du har vært fantastisk!

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s