Stronger U

Hei og god regnfull tirsdag til dere alle.

Jeg sitter inne og jobber med Stronger U og skriver blogginnlegg. Tenkte jeg ville skrive litt mer om hjemmesiden min Stronger U og hva den går ut på. Jeg har skrevet et innlegg om det før, men tenkte jeg ville dele med dere hvorfor jeg vil jobbe med akkurat mental trening og hjelpe andre.

Hvorfor jeg vil jobbe med mental trening?

Jeg tok mental trener kurs først og fremst for og hjelpe meg selv igjennom en tøff periode i livet. Det var etter at jeg fikk kneprotesen at jeg synes ting ble veldig tøft. Livet mitt ble litt snudd på hodet, selvom jeg ikke hadde hatt et smertefritt liv før protesen heller, men synes det ble på en måte tøffere. Jeg har alltid vært en person som vil gjøre noe positivt ut av situasjonen isteden for at jeg skal sette meg ned og synes synd på meg selv. Derfor ville jeg gjøre noe med den situasjonen jeg var i, og da ble mental trening løsningen. Jeg måtte rett og slett hjelpe meg selv på hvordan jeg skulle takle hverdagen. Jeg tok da kurs på mental trening og synes dette var så spennende og interessant at jeg bestemte meg at dette vil jeg ta videre. Dette må jeg bruke til noe annet enn bare meg selv, derfor bestemte jeg meg for at jeg vil også hjelpe andre. Det er så mange der ute som trenger hjelp og det trenger ikke være mye forandring du trenger. Bare en liten dytt i riktig retning. Så min tanke med Stronger U er at jeg vil hjelpe andre til en bedre hverdag, hjelpe de så de slipper og komme ditt jeg var. cropped-logo_strongeru-1-e1565342897503-1.png

Mentaltrening er for ALLE, det er en myte at det er for de som driver med idrett eller er syke. Jeg vet at det er godt og ha noen å snakke med eller bare ha noen å sparre med. Jeg vil veldig gjerne være den personen som kan hjelpe deg til den hverdagen du fortjener og vil ha. Dette kan vi gjøre over Skype så du slipper å dra ut og du kan sitte hjemme i ditt trygge miljø. Høres ikke dette tipp topp ut?img_6692

Hvis dette er noe for deg eller noen du kjenner ta kontakt med meg på strenger_u@outlook.com eller gå inn på http://www.strongeru.no for og lese mer.

Håper jeg hører fra deg!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s