Intervju med fysioterapeutstudenter

I dag er det søndag og solen skinner ute, fantastisk høstdag. Og det betyr også at det er kampdag. Gleder meg. I dag skal vi spille 4 kamp denne sesongen og det er mot Ammerud. Alltid spennende og gøy med kamp, vi er klare.

Jeg vil i dag skrive litt om et intervju jeg hadde forrige uke med noe fantastiske fysioterapeutstudenter. De hadde oppgave om å skrive/intervjue noen om helse og sykdom. Dette kunne jeg absolutt ikke takke nei til. Og jeg er jo veldig åpen om min situasjon, så dette gjorde jeg med glede. Ble faktisk veldig glad at de ville intervjue meg om dette med skader og hvordan det kan gå utover helse, hverdagen og leve med smerter. Viktig tema og viktig at de som studenter får høre hvordan det kan være og leve med kroniske smerter etter endt idrettskarriere. De hadde mange gode spørsmål som gikk på, hvem jeg er, hva jeg har vært med på, skader, hvordan det er å leve med smerter osv. Håper de fikk noe ut av det og lærte litt. Jeg syntes det var en super gjeng og de er utrolig heldige som får studere noe som er så viktig og der de får muligheten til å hjelpe andre når de er ferdige. Lykke til med studiene:-)

Ønsker dere alle en super duper søndag!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s