Hvordan jeg takler de dårlige dagene…

Da er det fredag igjen gitt, og det er ikke så lenge siden det var fredag synes jeg. Så denne uken har gått fort.

De siste ukene har jeg ikke vært helt på topp, jeg har mye tanker og mye smerter. Så kjenner litt på det stresset det gir meg. Men jeg har blitt veldig flink på og akspetere de verste dagene når kroppen ikke spiller på lag. Da gir jeg meg lov til å slappe av, og må jeg legge meg ned så gjør jeg det. Da fortsetter jeg ikke bare og kjøre på, såpass har jeg lært med årene, at det blir ikke noe bedre av den grunn. Min kropp sier i fra når den ikke orker, da må jeg bare leve etter det, den dagen eller de dagene, sånn er det bare.

Før når det kunne gå over flere dager, kunne jeg kjenne at jeg ble stresset. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og jeg ble lei meg fordi jeg ikke orket og gjøre ting. For når smertene er så intense, orker jeg ikke tenke. Så når jeg også ble stresset, var jeg skikkelig deilig og ha med å gjøre he he he he. Men nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal takle disse dagene. Jeg går fortsatt inn i min lille boble, men jeg slipper det verste stresset det ga meg. For og komme hit har jeg prøvd litt forskjellige teknikker og de som fungerer på meg er avspenningsteknikker, pusteøvelser og frisk luft når jeg orker å gå, spesielt skog og mark hjelper meg veldig. Da er jeg heldig som har marka som nærmeste nabo. Pusteøvelser gjør jeg hverdag nå, fordi det hjelper meg i det daglige til å slappe av og tenke klart. Hva gjør dere når dere kjenner på stresset eller har dårlige dager?

Ønsker dere en fanatisk fredag og en herlig helg. Her blir helgen fylt med håndball og bursdag, gleder meg.

Hanne

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s