2 år siden….

God onsdag til dere alle!

Her er dagen ikke tipp topp. Dette høstværet tar på kroppen. Så da får jeg slappe litt av og bare akseptere at sånn er det i dag. Men fy søren så kjipe sånne dager er, blæ!

I dag er det 2 år siden jeg hadde min siste operasjon, operasjon nr.14 i mitt høyre kne. Da fikk jeg protese bak kneskålen. Og det så ut til å bli den mest vellykkede operasjonen. Jeg hadde ingen smerter når jeg våknet og opptreningen var veldig smertefri, men så kom alt tilbake og smertehelvete var i gang igjen. Men det skal sies at det er bedre enn det var og det sier litt hvor dårlig stand kneet var i utgangspunktet.

Det er så utrolig viktig at dere tar vare på dere selv og lytter til kroppen. Jeg lover dere at det ikke er noe gøy og være i den situasjonen jeg er i, det er dessverre ikke verdt og presse kroppen til det er for sent. Så mitt tips, lytt til leger og fysioterapeuter gjør som dere får beskjed om og si i fra hvis kroppen ikke har det bra. Det vil du få igjen for senere i livet.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s