Vi kjemper og gir ikke opp

I går spilte vi 2 runde i NM mot elite laget Aker Topphåndball. Vi visste at kampen kom til å bli tøff, men at vi skulle spille vårt spill, kjempe og ikke gi opp. Jentene står på, jobber hardt og får virkelig smake på hvordan nivået er i den øverste divisjonen.

Utrolig gøy for jentene å få denne opplevelsen, kjenne på nivåforskjellen, krige og ta med seg lærdommen og erfaringen om hvordan vi vil spille når serien starter.Jeg synes selv det var utrolig deilig å kjenne på den gode håndballfølelsen igjen i går. Jeg fikk så mange gode tanker fra når jeg selv spilte på elitenivå og det kriblet virkelig i kroppen at dette vil jeg også gjøre, he he he. Men den tid er virkelig forbi og nå skulle jeg stå på sidelinjen å være trener. Og det var utrolig gøy selvom det ble tap 18-44. Det skulle bare mangle om vi ikke tapte den kampen, men synes vi kjemper og ikke gir opp. Vi tar med oss nye erfaringer inn til seriestart. Alle bilder er tatt av Erik Bratlie.

Nå skal vi trene hardt og terpe de siste dagene før seriestart og 3 divisjon:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s