10 år siden

God onsdag alle sammen

I dag er jeg litt i tenkeboksen og tenker mye på når jeg spilte håndball. Og at det er allerede 10 år siden jeg måtte slutte med det jeg elsket mest av alt å gjøre. Håndball var livet mitt siden jeg begynte som 5 åring.

Denne tenkeboksen har nok mye med at jeg er mye i hall om dagen, og trener noen fantastiske jenter og damer. Det er jeg veldig glad for å gjøre og det gir meg mye glede i hverdagen. Og i dag er en sånn dag med mye tanker. Og det er greit og det er glade tanker og minner jeg har i hodet i dag, ingen tanker om skader.

Jeg har vært så utrolig heldig som var en av de som fikk leve av hobbyen min og som kunne være og henge med venner hver dag i mange timer. Pluss at man gjorde det man elsket å drive med. Snakk om glede og privilegium. Er ikke mange som får den muligheten jeg har hatt. Men hvis man vil det, er det hard hard jobbing, sette seg mål og viljestyrke.

Tenker tilbake sitter jeg og smiler, det var bare så sykt gøy!!!! Er litt misunnelig på de som får holde på med dette nå og leve ut sin drøm, så håper de nyter det.Vil bare si til dere som spiller håndball eller driver med andre ting som dere elsker å gjøre. Nyt det, ha masse glede, tro på dere selv, jobb hardt og bruk viljestyrken så kommer dere langt.

Jeg bruker min glede med håndballen nå som trener. Og jeg vil lære bort og dele mine erfaringer med mine jenter og damer.

Ønsker dere alle en fantastisk onsdag.

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s