Min første NM kamp som trener!

I går spilte vi første runde i NM. Min første NM kamp som trener, og første kamp med min storesøster i trenerteamet. Det var godt og komme i gang igjen etter ferien. Men det er fortsatt veldig rart for meg, selv etter 10 år uten håndballspill at jeg ikke skulle være ute på banen, men være trener. Sånn er det og sånn blir det he he he. For kneet var ikke helt optimalt når jeg kom hjem i går, så er vel greit at tiden på banen er forbi!Før denne kampen har vi ikke hatt mange treninger sammen. Og det viste seg også. Det var ikke den beste kampen vi har spilt for å si det sånn. Men det viktigste er at vi vinner kampen og går videre til 2 runde. Der blir motstanderen tøffere, vi møter Aker topphåndball som rykket opp til eliteserien. Men, cup er cup og vi skal være klare og gi de kamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s