Riktig fokus er viktig!

Det å komme tilbake til hverdagen er noe jeg har gruet meg til. Det er fordi jeg har hatt feil fokus de siste dagene av ferien. Og det er så synd at man skal ødelegge dager fordi man bekymrer seg for ting. Jeg bekymrer meg veldig over at jeg ikke får gjøre de tingene og jobbene jeg har lyst til, fordi smertene i kroppen/kneet sier nei. Smertene er der og de forsvinner liksom ikke med det første. Så hva kan jeg gjøre med det? Jo, jeg kan styre fokuset bort fra det negative og heller bli mer offensiv på hva jeg kan gjøre. Og det har jeg tenkt til å gjøre.

Når det kommer til trening, og det er rundt trening jeg har mest negativt fokus. Her skal jeg ha fokus på å være fornøyd de dagene jeg bare klarere å gjøre litt. Fokus på at jeg klarte å gjøre noe og ikke ha fokus på at jeg ikke klarte å gjøre mer. Rart med det, men mitt hode tenker fortsatt som en toppidrettsutøver etter 10 år. Riktig fokus er viktig!!!Så fremover nå skal jeg jobbe og være kresen på hvor jeg setter mitt fokus. Bare tenk etter hvor mye energi vi bruker på å irritere oss over ting vi ikke får gjort noe med. Jeg har i hvert fall gjort det og jeg blir seriøst sliten av meg selv og mine tanker når det skjer. Så fremover skal jeg ha rett fokus💪🏼

Hva skal dere fokusere på i dag? Del det gjerne med meg.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s