12 gode punkter for mental styrke

Her kommer 12 gode punkter for mental styrke som dere kan se på og jobbe med. Jeg jobber daglig med min mentale styrke. Det hjelper meg igjennom de dårlige dagene.

Husk, mental trening er som å trene andre muskler på kroppen.

 1. Å tro på sin egne evner og ta nye valg.
 2. Å finne nye løsninger og muligheter når problemer og hinder oppstår.
 3. Å kunne se sine svakheter og mangler.
 4. Å tenke i nye baner og våge agere deretter.
 5. Å våge og stå opp for sine egne meninger uansett hva andre tenker.
 6. Å alltid kjempe selvom det blåser motvind og det føles tungt.
 7. Å ikke la seg skremme av andre mennesker eller av omgivelsene rundt.
 8. Å ha vilje til å alltid komme tilbake. «Der det finnes vilje, er det alltid en vei.»
 9. Å vende redsel og tvil til mot og tillit.
 10. Å ha god selvfølelse og selvtillit.
 11. Å kunne håndtere og mestre stressende situasjoner.
 12. Å ha nervene under kontroll for å kunne være best når det gjelder.

Håper dette kan hjelpe dere til å tenke litt og fokusere på hvordan dere opplever forskjellige situasjoner dere havner i. Husk og tenk etter hvordan dere snakker til dere selv, din «INDRE DIALOG.»Sitte posituren var bare for bildet, he he he. Men jeg liker å se på en fin utsikt og jobbe med min mentale styrke. Finn din måte og jobbe på, da er det lettere å bli komfortabel med treningen.Her jobber jeg med pust og indre dialog.

 Det vil komme mer mental trening her på bloggen utover høsten. Jeg vil gjerne høre med dere om hva dere kunne tenke dere? Hva vil dere jeg skal skrive mer om? Vil dere ha mental trening, hverdagsting, kosthold, trening, håndball osv? Send meg gjerne en mail til stronger_u@outlook.com

Ønsker dere alle en super fin torsdag 🙂

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: