Stolt trener!!!

For 1 år siden bestemte jeg meg for og bli trener i min moderklubb Lørenskog. Trener var aldri noe jeg ville bli eller tenkte passet for meg. Men det er jo akkurat det det gjør. Håndball har vært hele livet mitt før jeg måtte legge opp pga knærne, og det er her jeg hører hjemme. Ekstra gøy å være tilbake der alt startet for 35 år. Omg, sa jeg 35 år?🙈

Jeg skrev under som hovedtrener for damelaget. Vi har denne sesongen spilt i 4 div. og målet vårt var og rykke opp til 3 div. Det klarte vi på en helt fantastisk måte. Med 18 seiere, 1 uavgjort og 1 tap, det er godkjent. Vi er seriemestere 2018/2019 og klare for 3 div. neste sesong. Der har Lørenskog håndballklubb aldri vært, så det er stas for oss alle.Da er håndballsesongen over for denne gang. Og for en utrolig bra sesong det har vært. Jentene og meg selv har jobbet hardt. Vi har vært seriøse i det vi har gjort og jobbet målbevisst sammen som et lag. Snakk om team Work og team Building, råe har dere vært jenter.

Jeg er stolt av jentene og stolt av meg selv!!!Bildene er tatt av vår fantastiske fotograf Erik Bratlie!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s