Stolt trener!!!

For 1 år siden bestemte jeg meg for og bli trener i min moderklubb Lørenskog. Trener var aldri noe jeg ville bli eller tenkte passet for meg. Men det er jo akkurat det det gjør. Håndball har vært hele livet mitt før jeg måtte legge opp pga knærne, og det er her jeg hører hjemme. Ekstra gøy å være tilbake der alt startet for 35 år. Omg, sa jeg 35 år?🙈

Jeg skrev under som hovedtrener for damelaget. Vi har denne sesongen spilt i 4 div. og målet vårt var og rykke opp til 3 div. Det klarte vi på en helt fantastisk måte. Med 18 seiere, 1 uavgjort og 1 tap, det er godkjent. Vi er seriemestere 2018/2019 og klare for 3 div. neste sesong. Der har Lørenskog håndballklubb aldri vært, så det er stas for oss alle.Da er håndballsesongen over for denne gang. Og for en utrolig bra sesong det har vært. Jentene og meg selv har jobbet hardt. Vi har vært seriøse i det vi har gjort og jobbet målbevisst sammen som et lag. Snakk om team Work og team Building, råe har dere vært jenter.

Jeg er stolt av jentene og stolt av meg selv!!!Bildene er tatt av vår fantastiske fotograf Erik Bratlie!

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: