Dette brenner jeg virkelig for…..

I går var jeg så heldig og fortelle min historie om «Baksiden av medaljen» hos Ellingsrud J18/damelaget. Det og få lov til å snakke om det jeg brenner for er helt fantastisk. Nemlig det og lytte til kroppen, ta skader og overbelastning på alvor, skadeforebyggende trening og ikke minst mental trening.Som dere vet lyttet ikke jeg til kroppen min når jeg spilte, og det har jeg fått svi for den dag i dag. Det er hardt og brutalt det jeg sier i mitt foredrag, og jeg sier ikke at det kan skje alle, men det kan skje hvis man kjører kroppen for hardt. Så mitt mål når jeg snakker til jentene er, at de skal forstå hvor ille det kan gå hvis man ikke lytter til kroppen, at det er utrolig viktig med riktig trening og mengde trening og det viktigste av alt skadeforebyggende trening.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s