Jeg kommer gjerne til dere!

Baksiden av medaljen er en historie om hva som skjer med kroppen, hvis du ikke lytter til den, og presser den til det sier stopp. Jeg gjorde det.

Med min historie og erfaringer fra håndballen snakker jeg om dette, og kommer gjerne til dere og holder foredrag om «Baksiden av medaljen». Jeg har lært at det er en grunn for at kroppen sier i fra. Jeg skulle alltid være med koste hva det koste vil. Og man må ikke være med på den treningen eller spille den kampen. Her har jeg foredrag på høstkongressen for fysioterapeuter og leger.Jeg kommer veldig gjerne til din klubb eller snakker med ditt lag. Det er så viktig at spillere, trenere og støtteapparat forstår viktigheten rundt dette tema.

Ta kontakt med meg på stronger_u@outlook.com

Hanne💪🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s