Min reddende engel Isplasteret!

Hei og hå nå er det fredag og det betyr denne helgen håndball cup i Larvik med Lørenskog J05. Det skal bli så gøy og jeg gleder meg!

De siste dagene har kneet mitt vært ekstra vondt og stivt. Det har vært litt rått og ekkelt vær og det reagerer kroppen min på. Disse dagene er det ikke så mye jeg orker å gjøre, blir så sliten av alle smertene, men jeg er liksom ikke født til å sitte stille. Og pluss så er jeg håndballtrener og da har jeg treninger jeg må være på. Derfor er Isplasteret min reddende engel, vet ikke hva jeg skulle gjort uten det plasteret. Jeg har 2 stykker på kneet og en bak på leggen, siden jeg får smerter nedover når kneet er hovent. Plasteret virker smertelindrende for meg, så jeg slipper da å bruke Paracet eller Voltaren som kan ha bivirkninger, og Isplasteret har ingen bivirkninger.Jeg lar det være på i 6 timer, da holder hevelsen seg i sjakk, smertelindrende, nedkjølende og kneet føles bedre.Med det, ønsker jeg dere alle en fantastisk fin helg. Og jeg blogger igjen over helgen om hvordan det har vært.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s