Portrettintervju i Kamille

For en fantastisk jul det har vært så langt. Jeg har feiret i Sverige for første gang med Martin sin familie. Utrolig hyggelig, masse god mat og godt selskap. Men litt rart og være borte fra familien og den norske julematen.

Håper dere alle har en magisk jul, og med det vil jeg takke dere alle for at dere leser min blogg. Setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å lese hva jeg har på hjertet. Tusen takk!!!

Jeg må få skryte litt for jeg er veldig stolt og glad for at jeg er i det siste nummeret av Kamille. Det er et portrett intervju der jeg forteller min historie med håndballen og skader. Er så stolt av det intervjuet, så tusen takk til Gry Hartvigsen for at du tok kontakt med meg:-)Med det ønsker jeg dere alle ET GODT NYTT ÅR!

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s