Second opinion

Når jeg opererte inn kneprotesen var det på Lovisenberg sykehus. Og som jeg har skrevet tidligere er ikke kneet mitt bra ennå. Jeg føler og merker at noe er feil. Når jeg sist var på kontroll på Lovisenberg fikk jeg beskjed og bare leve med det. For meg er det uaktuelt siden det går utover livskvalitet min.

Så på tirsdag var jeg på Martina Hansen og fikk en second opinion. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Her fikk jeg vite at for det første er det noe som er feil. Legen der mente at min protese var for stor på ytterkanten, og det er der jeg har vondt. Og hvorfor den er for stor er at protesene kommer i standar størrelser. De blir ikke formet etter hvert enkelt kne. Noe jeg ikke visste og som da forklarer en god del ting. På dette bilde ser dere at protesen min er helt ute på benet og det er der den er for stor. Og der jeg har veldig vondt.

Det verste som kan skje er at jeg må bytte hele protesen og sette inn ny. Men det er uaktuelt før jeg har prøvd alt. Så første steg nå var og tappe kneet for væske, siden det er så mye hevelse og den hele tiden kommer tilbake. Nå skal de ta prøver av den væsken for å se om det er noen bakterier. Svarene får jeg på nyåret. Da skal jeg tilbake og tappe det på nytt, og evt sprøyte inn kortison for og se om det hjelper.Jeg får bare holde motet oppe og jobbe på videre. Gir meg så absolutt ikke!!!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s