For en syk følelse!

Nå er det fredag og uken har bare flydd fra meg. Men veldig gøy, for det er mye som skjer om dagen.

Den ene fantastisk og spennende tingen som har skjedd, var at jeg holdt foredrag på Idrettsmedisinsk Høstgongressen i Bergen på søndag. Der satt det over 200 fysioterapeuter og leger i salen, så kan si at pulsen var høy og stemmen var skjelven. Men jeg fikk den æren av og fortelle min historie rundt skader og håndball sammen med min fysioterapeut Thomas Ødegaard.

For en syk følelse det var å stå foran så mange mennesker og fortelle om mitt skademareritt. Veldig takknemlig!Jeg måtte rette pekefingeren mot salen og si at de har et ansvar, ja utøveren har det største ansvaret, men utøveren vil alltid uansett. Jeg vil at de skal bli enda strengere og holde igjen utøveren mer. Den ene kampen kan ha stor betydning for resten av karrieren eller livet. Ja, jeg vil heller at de da overdriver og er strenge. Enn at de skal kjøre på og at det får konsekvenser. Derfor er det mega mega viktig at fysioterapeuter og leger holder igjen, det er de som sitter på kunnskapen. Trenere og utøvere kan ikke ta det ansvaret. Treneren vil alltid vinne den kampen og utøveren vil alltid ha det gøy og spille den kampen!Håper de tar med seg mitt budskap videre💪🏼

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s