Ikke til å tro…..

For en torsdag folkens, jeg er i ekstase:-))))))

Jeg har kommet meg på sykkelen ute for første gang på 5 år. Jeg tørte det. Det har vært litt skummelt synes jeg, tenk hvis jeg faller? Kan jeg stoppe? Klarer jeg å sette ned benet hvis jeg bråbremser? Men jeg klarte det og jeg har vunnet over min redsel, jaaaaa. Det er helt sykt. Ikke til å tro, og det med ett treben med lite muskler. Men det funker. Så nå kan jeg begynne trene ute, i frisk luft. Og få i gang musklene på en helt annen måte. Endelig!

Jeg er så sykt stolt av meg selv, så i dag blir det sykling til trening😃

https://baksidenavmedaljendotcom.files.wordpress.com/2018/05/img_1665.movhttps://baksidenavmedaljendotcom.files.wordpress.com/2018/05/img_1666.mov

Hanne☀️

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s