Det er mitt drømmemål og det er mulig!

Som dere vet har det vært veldig lite fremgang her siden jul, og det har vært vanskelig for meg å takle. Det har gitt meg lite motivasjon og styrke til å dra på helsestudio for å trene. Synes det har vært kjipt å jobbe hardt og gjøre alt som jeg skal uten å se en liten bevegelse i musklene. Men for å få motivasjonen tilbake har jeg trent litt og litt om dagen, små øvelser, små turer, syklet litt når jeg er i hallen og bare gjort det jeg har hatt lyst til å gjøre. Game on!Jeg har en positiv og offensiv indre dialog som jeg samarbeider med hver dag, og jeg har satt opp mitt store mål som jeg nå jobber hardt i mot fysisk og psykisk. For å nå sitt drømmemål er det viktig å sette seg de små målene (delmål) på veien opp til toppen. Det vil hjelpe meg med viljestyrken, hjelpe med å holde fokus, og det styrker motivasjonen og selvtilliten. Men på den lange veien til mitt drømmemål, er det veldig viktig å klappe seg selv på skulderen. Og for hvert delmål som er nådd, blir det en belønning, jadaaaaaa!!!!

Så etter den siste operasjonen har jeg hatt store problemer med å akseptere mange ting når det kommer til denne kroppen her. Og jeg har ikke fått reflektert over mine følelser rundt det. Men i det siste har jeg tenkt mye og jobbet hardt med hva jeg vil gjøre fremover. Jeg har begynt å akseptere situasjonen som jeg er i nå litt og litt. Men det vil ikke si at jeg aksepterer å ha det sånn resten av livet. Derfor tar jeg nå nye tak og jobber hardt mot mitt drømmemål, det er å bli smertefri og mer bevegelig innen jul💪🏼💪🏼

Det er mitt drømmemål og det er mulig!!!!!

Hanne:-)

Kategorier Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close